ЗА НАС

Автошкола "БРАВО 66" стартира своята дейност през м. декември 2011 г.  

Създател и ръководител на школата е Боян Блажев - преподавател по теория, инструктор по практика с дългогодишен професионален и педагогически опит. Ако все още се колебаете дали да започнете обучението си по шофиране и дали да изберете точно НАС, ето нашите аргументи:

  • Модерно оборудвана база в топ-центъра на гр. София. Локацията е от най-удобните от гледна точка на градски транспорт и комуникации, а това, както добре знаем, е от изключителна важност за всеки кандидат-шофьор;
  • Отлично подготвени, опитни и коректни инструктори с богат професионален и педагогически опит;
  • Гъвкав график за провеждане на практическите часове, съобразен с Вашите индивидуални възможности и предпочитания;
  •  Широк избор на часове за кормуване;
  • Ако по някаква причина, по време на часовете, по кормуване се наложи известно непредвидено изчакване (което не е свързано с престой по кръстовища), то ще бъде компенсирано при следващо кормуване.
  

Екипът на Автошкола "БРАВО 66" е с ясното съзнание за отговорността, която поема, предлагайки курсове за обучение по шофиране. Мотивирани сме да направим всичко по силите си, за да създадем от Вас сигурни и стабилни шофьори, които да защитават както своята, така и безопасността на всички участници в движението по пътищата. Грешките при кормуването струват много по-скъпо, отколкото пропуските в другите дейности, които рутинно се извършват в ежедневието.  Ние знаем, че в началото е трудно и, че  изграждането на точни рефлекси изисква време и усилия. Екипът ни е обучен да проявява такт, търпение и толерантност. Известно ни е, че за всеки от Вас отделеното време и средства са важни. Ние сме готови да работим максимално ангажирано, за да задоволим и най-високите очаквания и да оправдаем вложените от Вас средства. Както всяко друго обучение, и обучението по шофиране е интерактивен (двустранен) процес. Ние ще направим това, което се изисква от нас, за да Ви бъдем полезни и да не злоупотребим с доверието Ви!

  

Екипът на "БРАВО 66" Ви пожелава лек и безавариен път!      

  

Този сайт използа бисквитки, които са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за поверителност.